Heal ditt indre barn

Heal ditt indre barn er et nettbasert selvstudium over fire deler, hvor du får vite hva det indre barnet er, og hvordan du kan jobbe og integrere det. Det medfølger også en guidet meditasjon hvor du kan møte og heale ditt indre barn.
Stine Rein · 8. mai 2023

Når du som barn opplever overveldende og traumatiserende opplevelser, i større eller mindre grad, skaper det et mønster i deg. Og når du opplever opplevelser som minner deg om det du opplevde som barn, reaktiveres det indre barnet i deg. Vi har vel alle opplevd å bli barnslige i krangler, kjenne på en så intens sårbarhet og ha lyst til å bryte ut i hulkegråt i upassende sammenhenger, eller oppleve å kjenne seg umåtelig fornærmet på noe man innerst inne vet er ganske så berettiget. Dette er det det indre barnet som snakker gjennom, og til deg. 

Når du møter ditt indre barn, og begynner å bli oppmerksom på at det er en liten del inni deg som i blant roper på deg, vil du kunne oppleve å få mer balanse i livet ditt. Du kan oppleve at den reaktive delen av deg roer seg ned, og relasjonene dine kan forbedre seg. Du kan oppleve en barnlig glede og nysgjerrighet våkner i deg, og at du blir mer tilstedeværende. Du kan lettere kjenne dine sanne behov, og åpne opp for mer egenkjærlighet. For alt det lille barnet i deg vil er å føle seg elsket, akseptert, trygg, glad og ivaretatt. Av deg. 

Er du klar for å bli kjent med ditt indre barn?

Heal ditt indre barn er et nettbasert mini-kurs hvor du får svar på:

  • Hva er et indre barn, og hvordan oppstår det?
  • Hva skjer når det indre barnet trigges frem?
  • Hvorfor jobber vi med det indre barnet, og hvordan kan du finne tilbake til gleden?
  • Hvordan kan du føle deg mer hel i deg selv?
  • Hvordan integrerer du det indre barnet?
  • Guidet meditasjon hvor du ledes til å møte og heale ditt indre barn

Mini-kurset er et personlig selvstudium, bestående av fire videoer på til sammen 45 minutter. Det kan gjerne tas flere ganger, da vi alle har mange ulike aspekter av det indre barnet. Du har evig tilgang til kurset etter kjøp. 

Heal ditt indre barn skal ikke deles, distribueres, kopieres eller publiseres. Alle rettighetene tilhører Stine Rein. 

Om instruktøren

+20 registrert
Ikke påmeldt
kr 333,00

Kurs Inkluderer

  • 4 Leksjoner