ONLY LOVE IS REAL 09.10.2023

Stine Rein · 2. april 2023

Din sjel kaller på deg! Kan du høre det? Behovet for å kunne få ta mer plass, lære å elske deg selv og oppleve mer kjærlighet

Vil du lære å kjenne hvem du er bak rollene, forventningene og kravene?  Kjenner du en lengsel etter å bli en del av et fellesskap hvor du blir sett med kjærlighet hvor det er rom for at du kan dele fra din prosess?

Forestill deg at du kan gi slipp på de selvkritiske tankene, og du blir mer kjent med hvem du er på innsiden. Du våger å være deg selv, og selvfølelsen din vokser. Du forstår at følelser ikke er farlige, og du kan derfor lettere gi slipp på følelser som du har båret med deg altfor lenge.  Du får en forståelse og aksept for at endring skjer i deg, og at du bare kan endre deg selv. Du ser at når du endrer deg, så påvirker det de ytre omgivelsene dine.

Prosessen du går inn i, gjennom dette fordypende kurset, vil kunne åpne en dypere kjærlighet i livet ditt. En kjærlighet til deg selv, til livet og til relasjonene dine – enten du er i en kjærlighetsrelasjon, eller du ønsker å tiltrekke deg en sjelevenn.

Er du klar for å kjenne at livet flyter, og at det du ønsker kommer til deg uten streben? Er du klar til å skape et nærere og mer kjærlighetsfylt forhold til deg selv? 

Fellesskap

Healingreisen kan være ensom. Ved å begi oss ut på denne reisen sammen, vil vi kunne gjøre reisen lettere og mer eventyrlig. Vi trenger å være sammen med andre som går gjennom lignende prosesser, og å dele din prosess med andre er healing i seg selv. Derfor vil vårt fellesskap styrke reisen din. Vi skal holde hverandre oppe, støtte hverandre, og dele denne kjærlighetsreisen med hverandre.

Hvem passer kurset for?

Denne reisen er for deg som er single, du som har kjæreste, er samboer eller er gift.  Det er en reise for alle legninger og kjønn, og alle typer mennesker. Det er en reise for deg som ikke har møtt din soulmate, for deg som har møtt din soulmate eller Twin flame, og for deg som ønsker et dypere bånd med deg selv.

Hva går kurset ut på?

Gjennom et 6 måneders kurs jobber vi tett sammen med temaer innen hjertet og våre dypeste følelser. Vi skal skape sommerfugler i magen, vi skal vekke den ungdommelige følelsen av forelskelse, vi skal helbrede det som står til hindring for vår største glede, og vi skal kontakte den dypere kjærligheten i oss. Vi skal åpne opp for muligheten til å leve i et parforhold hvor man helbreder og vokser sammen på et dypt og kjærlighetsfylt nivå. La oss høyne kjærlighetsvibrasjonen i våre relasjoner!

Kjenner du hjertet ditt kaller?

Kursinnhold

Utvid alle

Kjærlighetstreff Kull 5

Om instruktøren

Ikke påmeldt
kr 22 222,00

Kurs Inkluderer

  • 13 Leksjoner
  • 113 Emner