Din Sjelsvei

Er du klar for å følge din sjelsvei? 

Din Sjelsvei er et bedriftsprogram som får din bedrift til å blomstre.

Har du behov for en mentor som ser deg, og reisen din, og som vet at du trenger å gå alle stegene for å drive for deg selv? En mentor som veileder deg intuitivt til dine neste steg, slik at du kan leve godt av bedriften din? 

 

Din Sjelsvei er bedriftsprogrammet som hjelper deg til å finne ditt neste steg i bedriften din. Det vil hjelpe deg til å få klarhet, løsne opp i blokkeringer, og se bedriften din klart og tydelig. 

Spirituell bedrift = spirituell oppvåkning: 

Din Sjelsvei kjennetegnes av den transformative energien og veiledningen du vil motta og integrere i deg. Dette programmet vil ikke bare påvirke bedriften din, men det vil også påvirke hele livet ditt. Å starte egen bedrift er på mange måter det samme som å sette i gang en dyp selvutviklingsprosess. Du møter på frykter, begrensninger, blokkeringer og annet snacks, som vi i dette programmet skal belyse slik at du kan gi slipp på det gamle. 

Fellesskap:

Gjennom fellesskap med andre gründere vil du også få et nettverk som vil heie på deg, skape verdifulle kontakter, og vise deg at du ikke går på denne veien alene. Det vil bli mulighet for fysiske møter, i tillegg til ukentlige møter på nett. 

Bryt deg gjennom blokkeringene:

I Din Sjelsvei blir du coachet intuitivt og du får veiledning basert på hvor du er, og hva du trenger for å vokse slik at du kan leve av det du drømmer om. På veien vil du bryte igjennom mange blokkeringer og trossystemer som du har med deg. 

Du vil motta energetiske oppgraderinger og healinger underveis i programmet, i tillegg til konkrete action-steps som er overkommelige i forhold til hvor du er i prosessen. 

Universet ønsker at du skal gå på din sjelsvei, og komme forbi dine utfordringer. Men du behøver ikke å gjøre det alene. Derfor har jeg skapt dette fellesskapet hvor vi kan løfte hverandre og gå sammen mot vår sjelsvei. 

Er du klar for å få din bedrift til å skinne?

Ønsker du:

 • Å bli sett og forstått i den prosessen du står i
 • Å få fart på din business
 • Komme deg gjennom blokkeringer og inn i flyt
 • Finne klarhet og tydelighet i din bedrift
 • Få konkrete tips til hva ditt neste steg kan være 
 • En tilstedeværende, trygg og rolig mentor
 • Å gå din sjelsvei
 • En mentor som tror på deg, og ser ditt potensiale
 • Motta energetiske oppgraderinger og healinger
 • Fellesskap

Hva får du?

 • Gjennom ukentlige zoom-møter vil du gå igjennom ulike temaer, og få mulighet til en “hot-seat” hvor jeg ser og coacher deg live i zoom-møtet. Det vil bli opptak.
 • Du vil også få tilgang på transformerende meditasjonsfiler og dyptgående arbeidsark.
 • I tillegg skapes det et felles nettverk i en chatte-gruppe hvor Stine svarer på spørsmål x 2 per dag. 
 • Det vil også arrangeres fysiske møter i Moss. Det  kommer egne invitasjoner til dette, med egen pris. Et perfekt sted til å møte andre gründere og bygge å nettverk.

Din Sjelsvei er for deg som trenger større klarhet og retning i livet i businessen din. Det er for deg som ønsker å finne flyt i din business. For deg som ønsker et nettverk og fellesskap. Og å skape ut ifra mening, magi, kjærlighet og glede. 

NÅR? 16 uker med oppstart annenhver måned. Neste oppstart er i januar 2024. Zoom-møter hver torsdag kl.10.00-11.30. Opptak til alle deltakere.

HVOR? Nettbasert. Fysiske arrangementer i Moss.

PRIS: 18.888,- (mulighet for delbetaling over 2 eller 4 mnd). 

Dager
Hours
Minutes
Seconds

Hvem er Stine?

Å veilede mennesker mot sin sjelsvei er mitt store sjelekall, og når jeg følger den veien, strømmer det sterke krefter gjennom meg. Jeg evner å sette deg i transformasjon og endring, slik at du kommer på den veien du er ment å gå. 

Jeg har en unik måte å se deg på, dine gaver og din unike stemme. Jeg setter deg i transformasjon på omsorgsfull måte, slik at du vil føle deg ivaretatt hele veien. 

Jeg vet at å starte en bedrift er som å kick-starte en spirituell oppvåkning. Man møter på frykter, blokkeringer, motstand og tvil. Jeg vet også at vi må gå stegene, og at prosessen til tider kan være utfordrende. 

Jeg har gått fra å være sykepleier, uten kompetanse innenfor markedsføring og salg, til å starte for meg selv og gå igjennom alle mulige utfordringer i prosessen. Jeg har kjent hver frykt og tvil på kroppen, men jeg har også kommet igjennom utallige begrensninger og utfordringer. Jeg holder kurs, 1-1 veiledning, sirkler og workshops. Jeg har kjent hvert steg på veien på kroppen, og derfor kan jeg også forstå hvor du er i prosessen og hva du trenger. 

Nå er jeg en trygg og erfaren space-holder, og jeg holder månedlig både kvinnesirkler og trommereiser. Jeg har jobbet med klienter i 20 år, og å veilede mennesker føles naturlig for meg.

Tilbakemeldinger

Heidi Bergh

Forfatter og intuitiv designer

“Jeg var usikker på hva business-veiledningen med Stine skulle gi meg. Det var over all forventning, jeg så brått meg selv og businessen min veldig klart! Stine stilte meg reflekterende spørsmål som satte gang noe i meg. Etter dette bare flyter jeg avgårde i den retningen som er riktig for meg! Anbefaler coachingen til Stine, hun sier dine behov.”

Marthe Næsse

Bevissthetscoach

“Stine har en unik måte å se mennesker på. På en mild, men tydelig måte guider hun deg rett i det du trenger å forstå. Hun har en ro og tilstedeværelse som er sjelden, og som gjør at du føler deg sett og forstått, samtidig som du vet at du kan stole på at hun er ærlig, og ikke sier ting hun tror du vil høre. Det som gir Stine den ekstra tyngden, er at hun selv har gått gjennom prosessen med å starte for seg selv, helt fra scratch. Du kan føle deg trygg med Stine som mentor!”

Heidi Førland

Kunstner

“Stine ser deg og har troen på deg og det du gjør. Jeg følte hun støttet meg utrolig godt, og så mitt potensiale med en gang. Stine fikk meg til å føle meg trygg fra første samtale. Det som er unikt med Stine er at hun bruker sine intuitive evner til å se hva som er rett for deg og sine neste steg. Jeg opplevde at Stine hadde så tro på meg og mine drømmer fra dag 1. Jeg vil anbefale Stine på det varmeste om du ønsker å oppnå dine drømmer, og få klarhet i din business og veien videre. “