Ekspandere

Ekspandere Din Sjelsvei
Mastermind

Føler du at du har holdt deg selv igjen for lenge, og at du har rettet blikket nedover i ubevisst frykt for å ta det steget som skal til for å virkelig vokse? 

Er du klar for å virkelig hoppe i det og ta det store steget som skal til for å gjøre forskjellen i din bedrift? Er du klar for å ekspandere din sjelsvei? Da er denne masterminden for deg. 

Ekspandere Din Sjelsvei er en mastermind for deg som har din egen bedrift, og som nå er klar for å ta bedriften din til nye høyder. Det er for deg som virkelig vil gjøre dine store drømmer om til virkelighet, som du tidligere ikke har turt, eller kjent deg klar for før nå. 

Sammen skaper vi et støttende fellesskap av gründerkvinner som løfter hverandre, som heier på hverandre og som elsker å se hverandre skinne. 

Jeg hjelper deg til å se på egoets begrensninger og trossystemer som holder deg tilbake, og gir deg nøkkelen til å transformere de gamle sannhetene du har fortalt deg selv, som har holdt deg tilbake fra å skinne.

Sammen skal vi ekspandere din bedrift så den kan skinne enda klarere av din sjelsenergi, og slik at den får hjertet ditt til å synge. Med mitt klarsyn ser jeg nøyaktig hvilke steg du trenger å ta for å tre inn i ditt fulle potensiale og ekspandere i bedriften din.

Gjennom 8 måneder sammen får du:

 • Ekspansjonsmøte hver uke på zoom hvor vi går igjennom ulike temaer, og det er mulighet for hotseats 
 • Være i en energi og et fellesskap som løfter deg fremover
 • Ny inspirasjon og ideer til din bedrift
 • Klarsynt businesscoaching fra Stine
 • 2 stk 60 min 1-1 med Stine i løpet av masterminden
 • Daglig kontakt gjennom app i hverdagen
 • Støtte og veiledning når du vokser deg ut av gamle trossystemer
 • Kraftfulle og transformerende, kanaliserte meditasjoner og lydfiler

Temaene i ekspansjonsmøtene kanaliseres etter hvor gruppa er, hva dere har behov for, og hva mine guider forteller meg. 

Når jeg jobber med deg, går jeg raskt rett i kjernen. Med mine healingevner logger jeg meg på deg, og ser hvor du er akkurat nå, potensialet ditt og hva du trenger for å nå det. Du vil føle deg sett av meg i masterminden. Sammen hever vi frekvensen i din bedrift.

Min evne til å se deg og ditt potensiale, gjør at jeg kan veilede deg til å låse opp blokkeringer og vise deg veien inn i din ekspanderte sjelsvei. Jeg viser deg ikke bare blokkeringene dine, men jeg gir deg nøkkelen til hvordan du kan løsner opp i dem.

Det er kun 8 deltakere, og jeg velger nøye ut deltakerne, slik at de passer sammen i en symbiose av vekst, ekspansjon og deilig fellesskap.

 

Praktisk info:

En 8 måneders mastermind hvor du gir slipp på det som holder deg tilbake fra å skinne ditt potensiale, og går inn i et trossystem hvor du våger å ekspandere bedriften din større enn du hadde trodd var mulig. Oppstart 11.11.23.

Dette får du:

 • Ekspansjonsmøter hver tirsdag kl.12.00-13.30 hvor vi går igjennom ulike temaer og du kan få mulighet til hotseat hvor du coaches live med klarsynt businesscoaching.
 • 60 min 1-1 klarsynt businesscoaching med Stine
 • Fellesskap gjennom app hvor Stine svarer på spørsmål i hverdagen.
 • Fysisk gründertreff i Moss.
 • En tett gruppe av 8 deltakere.
 • Bonus: høyfrekvente meditasjoner og lydfiler, kanalisert av Stine.

Pris: 55.555,- (kan deles i inntil 8 delbetalinger).

Kjenner du sjelen din kaller på deg til å endelig ta det store steget mot å ekspandere på din sjelsvei? 

Velkommen, magiske kvinne med hele ditt potensiale.

Jeg gleder meg til å se mer av deg og din bedrift i klarhet, autentisitet og full kraft.

Hvem er Stine Rein?

Stine er en kraftfull sjel som formidler en ro og trygghet til de rundt seg. Hun er tidligere sykepleier, og nå klarsynt livs- og businesscoach. Hun har vært spirituelt åpen hele livet, og har sterke intuitive og healing evner. Hun har en unik evne til å se deg, og hva som kan gi deg gode og raske resultater i bedriften din fordi hun ser hvor blokkeringene sitter og hva du kan gjøre for å løsne opp i dem. 

Hun har selv gått veien gjennom den prosessen som oppstår når man starter for seg selv, og har hatt stor vekst i sin bedrift på kort tid. 

Stine coacher livscoaching med sine klarsynte og spirituelle evner. Hun har også businessprogrammet “Din Sjelsvei” som veileder gründere dypere inn i sin sjelsvei, og masterminden “Ekspander Din Sjelsvei”. Hun holder i tillegg fysiske sirkler som trommereiser, kvinnesirkler og kvinnesirkler med barn.