Lengter du etter å komme i flyt i din bedrift?

Bli med på tre spennende timer 18.oktober klokka 10.00-13.00 på zoom, hvor du får den inspirasjonen du trenger for å komme i flyt i din bedrift. Sammen med andre gründere med samme brennende ønske om å følge sin sjelsvei vil du kunne løsne opp i blokkeringer og begynne å skape enda tydeligere den veien du er ment til å gå på.

Gjennom 3 timer sammen får du:

  • Bryte ut av prokrastinering og inn i en kreativ flyt
  • Bryte ut av stagnasjon, skapt av frykt, begrensede trossystemer og usikkerheter
  • Vekke inspirasjonen og kraften din slik at du kan ekspandere i din bedrift
  • Veiledning fra en klarsynt businesscoach 
  • Fellesskap med andre gründere

Vil du veiledes til å åpne de dørene som blokkerer deg fra å vokse, slik at du kan få ny inspirasjon og motivasjon? Jeg drømte om å jobbe med “det alternative” fra jeg var tenåring. Etter å ha jobbet noen år som sykepleier, våget jeg å ta skrittene for å følge drømmen min. Etter å ha gått veien selv, ønsker jeg nå å veilede deg dit du kan følge din drøm, og leve godt av gründeryrket ditt. 

Jeg vet du kan kjenne på motstand, blokkeringer, tvil og frykt for å ekspandere. Jeg har selv kjent på dette, og har funnet veien til å våge å synes, våge å skinne, og våge å ekspandere bredere og bredere. Dette har gitt meg erfaringer som gjør at jeg med letthet kan veilede deg igjennom dine blokkeringer og inn på din sjelsvei.

Å ha et fellesskap med andre gründere på veien har vært viktig for meg, og dette vil du kunne kjenne på i denne workshopen.

 

Agenda for dagen: 

10.00: Vi møtes på zoom til felles åpningsmeditasjon for å koble deg på din sjelsvei og livsoppgave.

10.30: Individuell oppgave

11.00: Klarsynt businesscoaching med Stine

11.30: Pause

12.00: Samarbeid i gruppe med andre gründere

12.30: Legger planer frem til nyttår

13.00: Workshopen avsluttes

Hvem er Stine, og hva gjør hun?

Stine er en kraftfull sjel som formidler en ro og trygghet til de rundt seg. Hun er tidligere sykepleier, og nå klarsynt livs- og businesscoach. Hun har vært spirituelt åpen hele livet, og har sterke intuitive og healing evner. Hun har en unik evne til å se deg, og hva som kan gi deg gode og raske resultater i bedriften din fordi hun ser hvor blokkeringene sitter og hva du kan gjøre for å løsne opp i dem. 

Hun har selv gått veien gjennom den prosessen som oppstår når man starter for seg selv, og har hatt stor vekst i sin bedrift på kort tid. 

Stine coacher livscoaching med sine klarsynte og spirituelle evner, i tillegg til at hun har businessprogrammet “Din Sjelsvei” som veileder gründere dypere inn i sin sjelsvei. Hun holder i tillegg fysiske sirkler som trommereiser, kvinnesirkler og kvinnesirkler med barn.