ONLY LOVE IS REAL

ONLY LOVE IS REAL

Din Twin flame-reise

01.04.23 – 30.09.23

Har du møtt din Twin flame?

 • Har du møtt en person som det føles som du har kjent før
 • Har dere like opplevelser fra barndom og oppvekst?
 • Kjenner du en ubetinget kjærlighet for denne personen? 
 • Har dere en dyp kontakt, og en helt unik måte å forstå hverandre på, og føle hverandres følelser?
 • Har livet ditt endret seg radikalt etter dere møttes?
 • Er det umulig å glemme eller gi slipp på denne personen?
 • Finner dere alltid tilbake til hverandre, tross for perioder med ingen kontakt?
 • Drømmer du om din twin flame, eller kommer h*n helt plutselig inn i tankene og følelsene dine? 
 • Har du kommet i kontakt med mange skygger og uforløste sår i deg etter møtet deres? 
 • Gjennom å være et speil utfordrer din twin deg til å gjøre det bedre. 
 • Er det noe helt utenomjordisk og magisk med dette møtet?

Synes du det er vanskelig å få de rundt deg til å forstå hva du går igjennom? Twin flame-reisen kan være ensom, fordi det er vanskelig å forstå om du ikke har opplevd det selv. 

Å få støtte igjennom twin flame-reisen er noe som kan hjelpe deg til å komme igjennom mange deler av deg, fordi det er nettopp det twin flame-reisen er –  en transformerende reise gjennom deg selv. 

I dette 6 måneders lange kurset går du igjennom dypet av deg selv. Du åpner deg for en dypere kjærlighet i livet ditt.

Du vil forstå twin flame-reisen bedre, og akseptere hvor du er på reisen. Du vil kunne se den dypere meningen med å være på en twin flame-reise. 

Ønsker du et fellesskap som forstår og støtter deg på reisen din?

Ønsker du å komme deg forbi å være hekta på din twin flame, frykt for å bli forlatt, eller push-pull hvor den ene rømmer og den andre løper etter?

Fellesskap
Twin flame-reisen kan være ensom. Ved å begi oss ut på denne reisen sammen, vil vi kunne gjøre reisen lettere og mer eventyrlig. Vi trenger å være sammen med andre som går gjennom lignende prosesser, som forstår at man ikke bare kan gi slipp på sin twin flame, og som forstår hvor kraftfullt og transformerende dette er.  Derfor vil vårt fellesskap styrke reisen din. Vi skal holde hverandre oppe, støtte hverandre, og dele denne kjærlighetsreisen med hverandre.

Hvem passer kurset for?
Denne reisen er for deg som har møtt din twin flame, som tror du har møtt din twin flame, eller som har et ønske om å møte din twin flame.

Hva går kurset ut på?
Gjennom et 6 måneders kurs jobber dypt i de ulike temaene som kan komme opp ved et twin flame-møte. Vi ser på hvordan du kan åpne deg for høyere kjærlighet, og at det starter med kjærligheten til deg selv. 


Vi skal åpne opp for den høyere kjærligheten!

Kjenner du hjertet ditt kaller?

Mari

Kursdeltager, kull 2

I begynnelsen var Stine som en mor for meg, nå er jeg denne moren for meg selv. Jeg kan ta i mot mer kjærlighet fra meg selv og på den måten også fra min twin flame – hvor kjærligheten er enorm.

Kikki

Kursdeltager, kull 2

Dette kurset har vært en utrolig fin måte å bonde med andre kvinner på, som alle går igjennom ulike utfordringer i livene sine. Jeg har fått litt mer håp for verden. Så mye kjærlighet og så mye bra energi!

Kari

Kursdeltaker, kull 2

Dette kurset og Stine har uten tvil gjort store endringer i hvordan jeg ser både på meg selv og andre. Hvis du også er ute etter å finne det største av alt, kjærligheten til deg selv, meld deg på kurs hos Stine.

Hva vil du få ut av reisen?

 • Når?

Gjennom 24 magiske uker fra 01.04.23 til 30.09.23 skal vi gjennom 12 hovedtemaer, som vi skal reise inn i og utforske. 

Hvordan?

 • Annenhver mandag åpnes en ny modul fra Den Guddommelige Inspirasjonsbanken. Her vil du få tilgang til unike videoer som vil ta deg med inn i de ulike temaene. Alle modulene inneholder temaer med dybde og integrasjon, og du jobber med hver modul i 2 uker. 

 • Du vil motta en guidet meditasjon per modul, innenfor det aktuelle tema. 

 • I tillegg vil modulene inneholde refleksjoner og oppdagelser som du kan fordype deg i. Det vil være ulike praktiske oppgaver som du kan gjøre i løpet av ukene, krystaller du kan bruke, og en gudinne/oppstegen mester per modul som du kan koble deg opp mot. 

 • Du vil også motta arbeidsark under hver modul som du kan laste ned og bruke slik du selv ønsker. 

 

 • Annenhver torsdag (partallsuker) vil vi ha kjærlighetstreff på Zoom for å samle energiene og integrere reisen vi er på. Sammen vil vi meditere, dele opplevelser og erfaringer. Opptaket vil legges ut i kursportalen etter treffene.

 • Du vil få tilgang til en lukket forum hvor medlemmene kan dele sine erfaringer underveis. Her kan dere dele åpenhjertig med hverandre. Jeg vil være aktiv i gruppen og åpen for å svare på spørsmål. 

Den Guddommelige inspirasjonsbanken

Modul 1: Soulmate og twin flame

Hva er en soulmate, og hva er forskjellen mellom en soulmate og en twin flame? Vi kobler oss på Moder Jord og henter inn hennes trygghet og forankring før vi reiser inn i den magiske verden hvor vi blir kjent med disse konseptene. Vi fordyper oss inn i den magiske tilknytning mellom to sjeler, og vi ser på hvordan du kan skjelne mellom en soulmate og en twin flame. Vi jorder energiene våre for å klargjøre oss til denne nydelige reisen. 

Modul 2: Synkronisiteter

Hvordan vet du om du er på rett vei? Vårt magiske univers gir oss tegn for å hjelpe oss på veien. Synkronisiteter kan vise seg som fjær, en betydningsfull sang på radioen, et hjerte i naturen eller gjentakende tall som viser seg for deg. Vi går inn i energien i å bli en indre mor for oss selv. På den måten kan vi helbrede det indre barnet vårt, som er viktig for å unngå å projisere egne følelser over på andre. The love journey has begun!

Modul 3: Ta kraften din tilbake

Denne uken skal vi ha fokus på å hente kraften vår tilbake. Vi har dimmet lyset vårt altfor lenge, og for å komme i kontakt med den guddommelige kjærlighetskraften må vi være koblet på vår egen sjelsenergi. Vi lærer hvordan vi kan holde lyset vårt skinnende selv når det stormer rundt oss. Vi skal også se på hvordan og hvorfor twin flames ofte har en dynamikk hvor de avviser hverandre, og veksler mellom å bringe hverandre inn og ut av varmen. Vi ser på hvordan vi kan harmonisere dette.

Modul 4: Ubetinget kjærlighet

Det er ingen hemmelighet at kjærligheten kommer fra nettopp hjertet, og her bor også andre følelser. For å slippe kjærligheten inn, må vi våge å kjenne på følelsene som er i hjertet. Vi åpner opp for at følelser ikke er farlige, og at kjærlighet starter med oss selv og vår kjærlighet til oss selv. Vi utforsker hva den ubetingede kjærligheten rommer, og smaker på hvordan den kjennes i hjerterommet. Klarer du å holde kjærligheten like sterk uansett hva som skjer på det ytre planet? Vi skal styrke kjærligheten innenfra, slik at alt som kommer utenfra blir en bonus!

Modul 5: Hva er ditt unike sjelsuttrykk?

Hva er ditt unike uttrykk, og hvilken påvirkning har din frekvens på omgivelsene dine? Vi utforsker hva samfunnet har gjort med vår unikhet, og ved å frigjøre oss fra de rollene og programmeringene vi ikke trenger lenger, vil vår sjelsenergi bli renere og vi kan enklere kjenne hva som bor i sjelen vår. Ved å komme inn til kjernen av oss selv, vil vi kunne få innsikt i hvilke magiske vesener vi er, og hvilken betydning vår eksistens har på jorden. Uten deg vil ikke puslespillet bli komplett – du er en viktig brikke! 

Modul 6: Manifestering

For å kunne kalle inn din soulmate, må du også tro at du fortjener det i livet ditt. At kjærligheten også er til deg! Du må våge å drømme stort og vakkert. Vi utforsker manifestasjoner, og går inn i følelsen av hvordan det kjennes på kroppen å være gjenforent med din guddommelige soulmate. Vi ser på når og hvordan man best kan manifestere, og sammen skal vi utvikle “Midas touch” – hvor alt vi tar på blir til gull. 

Modul 7: Det guddommelige feminine og det guddommelige maskuline

Vi ser på hva oppvekst i et patriarkalsk samfunn har gjort med vår femininitet og maskulinitet. Vi utforsker hva ren guddommelig femininitet og guddommelig maskulinitet er, og hvordan vi kan hedre det som noe hellig og guddommelig. Vi integrerer det guddommelige i oss, og balanserer vårt guddommelige feminine og guddommelige maskuline slik at man kan åpne opp for din soulmate. Vårt guddommelige er en del av vårt høyere selv, og ved å våge å åpne opp for disse kvalitetene, åpner vi også for en dypere kontakt med vår sjel.

Modul 8: Hellig seksualitet

Vi utforsker hvordan vi kan bringe det guddommelige inn i det aller helligste mellom to mennesker, og hvordan man kan løfte det intime i relasjonen til nye høyder. Vi ser på hva intime relasjoner gjør med oss, og hvordan det påvirker oss på mange nivåer, og vi renser ut tidligere partnere. Vi utforsker også intuisjonen. Hvordan kjenne hva som er intuisjon og hva som er frykt eller andre følelser? Og er du klarsynt, klarhørt eller klarfølt..? 

Modul 9: Takknemlighet

Vi ser på takknemlighet, og den kraftfulle virkningen takknemlighet har på hjertet vårt, og for åpning av den guddommelige kjærligheten. Ved å fokusere på takknemlighet for det man allerede har, vil man kunne åpne opp for overflod i livet. Vi ser på hvordan vi kan beskytte energiene våre, og hvorfor dette er viktig. Du vil få tilgang til kraftfulle virkemidler som du kan innføre som et daglig rituale. 

Modul 10: Drømmer - hva vil de si deg?

Vi ser på drømmene vi drømmer om natten og deres betydning. Hvordan kan man huske egne drømmer, hvordan kan man tolke de, og hvordan vet man om en drøm er et varsel eller en projeksjon av egen frykt? Vi ser på dynamikken av separasjon i twin flame-relasjoner, og hvordan du kan takle og forstå betydningen og viktigheten av separasjon. Separasjon er en illusjon, og gir oss en enorm og takknemlig måte å kunne helbrede medavhengighet og uselvstendighet. Separasjon skaper rom for gjenforening med deg selv. 

Modul 11: Hvordan bli et power couple?

Når to soulmates eller twin flames kommer sammen kan de potensielt bli et fantastisk kraftfullt par! Vi ser på hvordan man kan sette den andre fri, og hvordan man kan bruke triggere som veivisere og hjelp til å heale sår vi bærer med oss. Ved å sette kjærligheten fri, kan vi blomstre og gå på vår sjelsvei uanstrengt. 

Modul 12: Only love is real

Dette er reisens siste uke, og du blir forberedt til å fortsette reisen videre. Livet er en reise, og du har nå lastet ned og åpnet opp for den guddommelige kjærligheten i livet ditt. Nå starter den viktigste reisen; integrasjonen. Hvordan du kan leve med den høyere kjærligheten i en verden hvor du møter kaos, drama og utfordringer, og allikevel elske prosessen. Nå vet du at ONLY LOVE IS REAL! 

Med forbehold om endringer. 

Hege

Kursdeltaker, kull 1

Jeg har fått hjelp til å se mine gamle og inngrodde mønstre mye tydeligere, samt nøkler og redskap til å heale det indre barnet – og hvordan jeg kan bli bedre på å elske meg selv i større grad. 

Nina

Kursdeltaker, kull 1

Jeg har fått øynene opp ved det å ta vare på seg selv, forstå hvorfor ting er som det er, og å lære å bli kjent med mitt indre. Dette har fått meg til å se innover, og å sette meg selv i fokus.

Olaug

Kursdeltaker, kull 1

Dette kurset har utgjort en forskjell fra andre kurs eg har gått på. Det går dypere og det er lettere å se sammenhenger i hvordan eg skaper mitt liv. Et kurs eg vil anbefale om du vil bli bedre kjent med deg selv

Livet er magisk

Jeg heter Stine Rein, jeg er 37 år, spirituell veileder og sykepleier. Jeg har fordypet meg i spirituelt arbeid i snart 20 år.

Jeg har bestandig vært opptatt av å forstå mennesket. Jeg har en unik evne til å se mennesket for det de er bak masker, traumer, roller og annet. Jeg brenner sterkt for å bringe essensen av deg frem.

Jeg har gått en lang vei gjennom dette livet, og bærer med meg mange erfaringer som jeg nå bruker i mitt yrke som spirituell veileder. Møtet med min Twin flame satte min spirituelle utvikling i rekordfart, og åpnet hjertet mitt for kjærligheten til meg selv.

Dette kurset kom til meg fra mitt høyere selv, og videoene er kanalisert. Jeg har et dypt ønske om at du skal åpne deg for den dypere kjærligheten gjennom dette kurset – spesielt kjærligheten til deg selv

Livet er magisk og godt, bli med meg så åpner vi disse magiske dørene sammen!